Min Youtube-resa fortsätter...

Läser en kommentar på ett klipp om Sverigedemokraterna:

"Lite som Super-Man filmen från 1978, när Super-Mans pappa varnar folket på krypton om att planeten är i stor fara och kan förintas. Ingen trodde på honom och han blev kallad hycklare och lögnare. Tillslut så förintades planeten och alla dog. Ungefär så är det i Sverige idag. Sverigedemokraterna ser hotet från Islam men majoriteten av svenskarna kallar dem rasister och "främlingsfientliga".

Islam har absorberat alla länder och civilisationer som dem har invandrat till och infört Sharia lagar..."

Jag tycker att det är spännande. Lite korkat men ändå lite roligt liksom. Det är ju nästan stand up-material!


Kommentarer
Postat av: Cecilia

Häftigt! Och hur menade den här kommentarsförfattaren att muslimerna kommer att förinta jorden? För jag antar att det är det han/hon ser framför sig, med tanke på den där Krypton-liknelsen alltså. Det vore väldigt intressant att veta, faktiskt. Så att man kan förbereda sig, om inte annat.

Någon borde göra en film.

2010-11-10 @ 19:24:47
URL: http://voix.blogg.se/
Postat av: Anders Branderud

Hej!

Intressant citat!



Islam stödjer terrorism: ” "I have been made victorious with terror" -- so says Muhammad not according to me, but according to Bukhari (Vol. 4, Book 52, Number 220). Sahih Bukhari is the hadith collection, that is, the collection of traditions of Muhammad, that Muslims consider most reliable.” [Fler belägg: http://bloganders.blogspot.com/2010/10/islam-religion-of-peace.html]



Islam stödjer terrorism mot dem som bekämpar islam. De kommer inte att förinta hela världen, men om de får som de vill kommer hela världen att bli islamsk.



Det strider dock emot Skaparens syften som finns i den judiska Bibeln. Skaparens vilja är att hela mänskligheten ska praktisera direktiven i Torah – Skaparens Instruktionsmanual. Det var också det som den historiske första århundradets Ribi [det var hans titel] Yehoshua – Messias – från Nasaret undervisade. Belägg på www.netzarim.co.il



Anders Branderud

2010-11-13 @ 15:43:25
URL: http://bloganders.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0