Men suck.

UnderbaraClara. Hon är 24. Lyckad bloggare, journalist, fotograf, gift och väntar barn. 

Cimon från Paradise Hotel är 20. Mediemänniska, jobbar med tv och gud vet vad. Har upplevt lika mycket som jag kommer göra när jag dör.

Programledarna på P3. Är typ yngst i världen. Och programledare för P3. Och yngst i världen.

Alltså, man får ju ångest för mindre.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Sv: Och jag blir glad av dina kommentarer (hur luddiga de än är!). Och av din blogg också.

Jag tror att jag faktiskt är rätt lugn, trygg och lycklig av mig nuförtiden. Eller, jag blev påmind om att jag i alla fall kan vara det, av din kommentar. Jag vet inte vad jag ska skriva ... just nu upplever jag den mest omvälvande och svårhanterliga tiden i mitt liv någonsin, men ändå känner jag bara precis det där du beskrev, som att alla bitarna fallit på plats. Och jag är glad, varenda dag.



Du borde inte jämföra dig med de där människorna ... Inte med andra människor överhuvudtaget. Jag har tänkt precis likadant, jämfört mig med folk som jag tycker har uppnått mer än jag, som har häftigare liv än jag, som är lyckligare än jag ... Men det är inte särskilt fruktbart. Man vet ju att man aldrig kommer få något annat liv än ens eget, och då är det bättre att njuta av det istället och strunta i hur och vad alla andra gör. Du verkar vara en helbra människa, och det finns ett jättestort värde i att vara du också.

Hoho, hoppas jag inte lät som en hobbypsykolog nu :D

2010-11-23 @ 14:53:32
URL: http://voix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0