Jag älskar det här!


Message from yesterday


Eee... ja...

*Återkommer när jag har nåt intressant att berätta om.*

Efterdyningarna

Jag skäms lite för den där ESC-filemn. Madelene med. Måste man visa sina bästa sidor eller? Äh, vi överlever.

Det var ett tag sedan jag uppdaterade mig i intranätet och nu när jag gör det inser jag hur fort allting går. Hur ofta alla bloggar. Hur mycket som hinner hända utan min vetskap.
Och just ja. Jag har haft en liten period av panik-inför-framtiden men den börjar gå över. Jag kör på nåt och så får det vara bra så. Men vad kör jag på? Hmm...

ESC, semifinal 2

Nu har jag suttit och gjort en video i iMovie (att ha en MacBook Pro är inte så pjåkigt ibland, ni...). Det har tagit nästan tre timmar. Så hoppas ni njuter! (Jag vet att det inte riktigt är i HD-format men det skulle ta så sjukt mycket längre tid att "bearbeta" filmen då. Så det fick räcka så här)

Må den som kommer med kritik dö. Konstruktiv kritik tas däremot tacksamt emot! ENJOY!


Please, spare me

Och där börjar det regna igen. Man undrar ju om man borde bygga en ark eller inte, liksom.

En grej som stör mig är startsidan på blogg.se. Det kan komma upp tips på blogginlägg som handlar om att mobbning är så fel, att man inte ska kalla varandra hora och vad en våldtäkt är.

Please, spare me.

Här sitter jag

Här sitter jag och äter banan. Och trivs rätt bra med livet...Kan det vara så att jag alltid förväntar mig det värsta?

jag_behöver_ett_liv_90


FYI

Jag har inte börjat skriva det där än... Hur kommer det gå? Måste jag skämmas ihjäl igen??

Back from the Dead

Igår vaknade jag. Satte mig vid datorn. Satte på Safari och Spotify (so far, so good). SÅ FUNKAR INTE INTERNET!!! Paniken stiger.

Satte på vanliga datorn. Klickar på Google Chrome. SÅ FUNKAR INTE INTERNET!!!

Ni förstår kanske att det var en jobbig dag igår. Jag kände hur världen sprang om mig utan att ens titta åt mitt håll, jag fanns inte. Apatin var inte långt borta och jag tillbringade resten av dagen vid tv:n. Såg massa filmer. Bland annat Paranormal Activity. Jag filmade situationen så vi får se om det blir någon videoblogg på det.. Det där med skräckfilmer är så otroligt lustigt. Men mer om det då.

Ni kanske undrar om inte Alexander har någon läxa eller nåt han har skjutit upp? Jo, men visst har jag det! Jag ska träffa min grupp 13.00 idag och ska då ha skrivit klart (utkast iaf) min del av vår föreläsning om sekter. Jag ska alltså skriva en sex minuters föreläsning om ledarskap inom sekter. Tjoflöjt.

En slapp måndag

Vad skönt det är att inte ha panik. Det är nästan en och en halv timme kvar tills Brasset. Allt tack vare att jag sket i Friskis idag. Madelene och jag tog tag i våra squashplaner och gick till Squashcenter på hennes hål och efter min föreläsning. Det var riktigt skoj, det där!

Squash: 4/5 (Det blir nog roligare om man är duktig på det, vi körde inte ens med regler :P)

Här kommer den utlovade balvideon


Så här går det till hos familjen Bojestig


SNART!

Snart så kommer det en filmsnutt från Balen med stort B. PEPPA!

BAL o skit

Hörreni. På allvar, vilken himla underbar dag! (Det skulle kunna vara lite mindre varmt men det känns dumt och klaga så glöm det...)

Vaknade lite sent (det är ju ändå helg), sjunger (läs: skriker och yler) till eurovision-bidrag (så sjukt pepp) och gör mig iordning till dagens höjdpunkt: BALEN! Inte min bal dårå.. men Katedrals (och några fjuttskolors) bal. Jisses, vilken minnesbomb! Tänk att det bara var ett år sedan jag dansade bal! Det var tider det!

Efter allt baltjafs så cyklade jag Madelene, Jenny, Johanna och Jimmy hem till oss och grillade och hängde. NAJS TILL TUSEN! Allt avslutades med ett Christine-avsnitt (GILLA!).

Nej, men det har varit helt underbart idag. Livet leker. Och jepp, söndagsångesten tjuvstartade.

BTW: Det känns som att jag inte gjort annat än tagit massa kort idag (titta på Facebook).

Vårfest på studentvis

Idag var jag på partaj på universitetet. Kände mig lite smånervös inför det hela, min bild av supande studenter är allt annat än positiv. Det var tema "Jag kommer direkt från..." och Josefine tyckte att hon och jag skulle komma fån en begravning (all black, alltså) vilket jag tyckte var en rolig idé. Sagt och gjort, jag letar reda på den enda svarta skjortan vi har hemma och peppar järnet. Kommer fram och så så visar det sig att Josie kör på barnkalastema!? Jaha... där stod jag i helsvart. Men det blev bra det med. Alla kan ju inte vara glada :) Haha, vilket roligt minne det här blev!!

Man skulle kunna sammanfatta kvällen med att säga att vi BVG:are inte riktigt kan det här med studenttraditioner. Det blev en del skumma spektakel... :)
Det är sommar i luften

Och jag jag är relativt nöjd med livet. Klumpen i mig är fortfarande kvar men det är lättare att leva när vädret är på ens sida.. Alicia Keys är snäll mot mig också. Hon får mig att drömma mig bort. Men återigen, klumpen gör sig påmind. Har jag någon framtid?

(Ja, jag vet men... äh)

------

Jag tror jag dör om jag inte får åka till landet och vara fullkomligt lycklig! De senaste dagarna har enbart bjudit på tryck och press. Jag har en klump i magen och jag oroar mig för framtiden. Det känns som att jag missar nåt, nåt jag inte hinner göra, något viktigt! Något avgörande. Ta mig härifrånnn nuuuuuu

äskitsamma

HAHA!

Om jag läser mina inlägg innan jag publicerar de så slipper man lustigheter som i förra inlägget. Jag vill bara förtydliga att jag syftar på videbloggar. Det kommer nog fram mot slutet men det kan ju vara bra att veta om innan också.. Trevlig läsning!

Det där med...

...jag vet at ajg inte är först med det, men däremot (typ) först i min bekantskapskrets. Och vips så lägger alla upp videbloggar hit och dit (okej, rebecca har lagt upp två) och jag hinner inte med! Jag har ju massa videosnuttar som jag inte riktigt vet om jag vill lägga upp. Fast måste de vara vettiga? Kan de inte bara få vara lite suddiga och otydliga med diffusa syften?

Jo. Det kommer, det kommer.

Törnrosa

That's who I've been today. Eller ja, jag har inte fått nåt besök av nån prins... Jag har varit så galet trött de senaste dagarna så idag beslöt jag mig för att ta tag i saken och ta en liten middagslur. Det gjorde ju inte saken bättre direkt, nu känner jag mig bara överhettad och svullen. Och jag som ska på Puls/medel om en halvtimme...

Fast ikväll är det tv-afton:
  • Ugly Betty
  • Desperate Housewives
  • Cougar Town
  • Christine
TJIHOOOOOOOOOO!!!!!!!

Jag älskar Annika Lantz


"Det kändes inte så bra"

Ett ögonblick...

...Annika Lantz

som smädas i kväll i ”Roast på Berns” av en helt kvinnlig humorpanel....

– Jag sa att om jag ska vara med så ska det åtminstone vara hälften kvinnor i panelen. Men då tyckte pojkarna att det var festligt och gjorde en hel kvinnopanel. De valde också att kalla det för ”tjejroast på Berns” vilket på sätt och vis sköt hela idén om det här i sank.

Hur kändes det?

– Det kändes inte så bra, men vad ska man göra? Det är ju deras program. Det blev ännu märkligare när jag kom dit ochErik Haag var klädd i klänning.

Vad tänkte du?

– Det är så avslöjande att man gör en stor sak av att det är kvinnor i panelen. Man gör ju aldrig en sak av att det en helmanlig panel. Det blir lite gycklarnas marknad. Titta det är kvinnor! De är roliga! Freakshow! Det känns ganska gammaldags att det fortfarande ska poängteras.

Vem i panelen var du räddast för?

Babben, det var också hon som träffade mest i prick på mina generellt svaga sidor. Att jag har ett enormt ego och att allt jag gör har ”Annika” eller ”Lantz” i namnet. Det vet jag ju om, men det är alltid jobbigt att höra någon som man respekterar säga det rakt ut.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Att FN ska lyckas med sina millenniemål och utrota fattigdomen i världen.

(Intervju i Aftonbladet)


Denna dära videbloggen...

... vilken succé! TRE (3) freakin' kommentarer!! TJIHOO!!! :D

Jag säger då det, det kommer flera!

(Frågan är bara om jag är väldigt narcissistisk. Fast det kanske är bra att vara det? I måttlig nivå, alltså..)

That's right!


Dixie Chicks

...är ännu ett exempel på hur dumma i huvudet amerikaner är. OCH JAG SKÄMS INTE ÖVER ATT GENERALISERA! Madelene spelade in en dokumentär om dem för ett bra tag sedan. Denna har jag velat se ända sen dess och så slog jag till igår (?).

Den handlar om hur sångaren i bandet sa att hon skämdes över att USA:s president kom från Texas och vilket rabalder som det gav upphov till. Asså, det är galet! Hon blev mordhotad och hela köret... Typ hela USA bojkottar dem.

Vad skönt att vi har kommit längre än di andre... Hmm, hur var det med Vilks nu igen? Just ja.

Konstformen: videblogg

Detta är ett historiskt ögonblick. Jag tar ytterligare ett steg ut i offentligheten:Vad tycker ni? Hot or not? Bra eller anus? 

Come on - hit me!

En del av umgängetJa, jag måste bli bättre på att redigera mina bilder, det här blev ju bara wierd!
(Det är nu ni ska berätta hur duktig jag är! Come on!)

Ge mig en dusch!

Det känns som att jag har ett centimetertjockt lager sand i ansiktet. Så går det när man leker i den enorma lekplatsen i Trädgårdsföreningen. Ja, kära nån...

Firat Jenny och Peter, det är vad jag har gjort. Och vad trevligt det är att grilla i det fria! Man känner att man lever! 

NAJS!


TACK P3!

Hollywood infected your brain
You wanted kissing in the rain
Oh oh, Living in a movie scene
Puking American dreams
Oh oh, I’m obsessed with the mess that’s America
I’m obsessed with the mess that’s America

Marina And The Diamonds – Hollywood

Vilken härlig låt, vilken härlig text!

Hörreni.

Det känns som att vi leker kurragömma men att jag inte alls hittar er. Ni bara gömmer er och gömmer er.

KOM FRAM!

Idag skäms jag ihjäl

Igår bestämde vi att den nya gruppen skulle ses och komma på en rörelse att undersöka och ha vårt arbete om. Förslaget var att vi skulle ses klockan elva, men jag ville att vi skulle ses klockan tio istället.

So far so good.

Men så försover jag mig! Jag vaknar med ett ryck och kollar panikslaget på klockan: den är 10.00. Så ironiskt. Och så fruktansvärt pinsamt.

Hört talas om Stop Motion?

Man tar en himla massa kort och sedan gör man en film av dessa. Allt består av ett gäng stillbilder... it's crazy!


Käääärleeek

Idag älskar jag Anna Bergendahl! Speciellt den här låten: Anna Bergendahl – The ArmyVilken livsglädje! Vilken fin text! Å, kan inte nån fråga om vi kan gifta oss? Hon är ju vegetarian och allt!

Här sjunger hon låten live:Bajs

Så himla irriterad. Nu drar jag till bibblan för diskutera teologi med Lina.

Glömde...

... visa mitt nya jag! Here I am! Ser ni skillnaden?Hej och HÅ

Sicken dag! Och det menar jag verkligen! SICKEN dag!

Det började relativt stabilt med massiv tentaskrivning, börja vackla och ramlade ner i en sjunga-till-spotify-stund. Fick nya krafter (ångest är en bra drivkraft!) och skrev så tangentbordet glödde. Blev inte jättenöjd *host*. Sedan blev det bråttom: jag skulle skriva ut mejla tentan från den ena datorn till den andra, skriva ut den och sedan cykla till universitetet i ilfart för att lämna in den. Gick sådär. Datorn började hacka, skrivaren hade inget bläck. Men så ringer räddaren i nöden. Josefine. Denna Josefine. Alla borde ha en Josefine! Utan Josefine = omtenta igen. Eller ja, jag vet ju inte om jag blir godkänd nu men.... Poängen är iaf att Josefine är världens bästa människa idag! Här snackar vi hjältinna!

Cyklade till stan och kände att jag lämnade alla mina problem på universitetet. Tji fick jag. Cykelkedjan hoppade. Igen. I blame Biltema. Med smutsiga fingrar cyklade jag till Espresso House för att möta Madelene.

Sedan började helvetet kan man säga. Jag har idag insett att jag har ett problem. Och inte små problem som att jag inte har nån pluggmotivation utan problem! I'm a shopaholic. Shoppade som en galning. Slog nog eget rekord i flest påsar från olika affärer. Vi skulle avsluta dagen på Donken och när jag väl ska betala säger kortmaskinen: MEDGES EJ! My card has been rejected!!! :O Ringde Jenny (som hade hänkat sedan ett tag tillbaka) och bad henne pröjsa så länge.
Alltså, denna skuldkänsla är otrolig. Den är annorlunda från något annat jag har känt tidigare! Nu pratar vi skuld! Har jag ett problem. Nja, troligtvis inte. Det har inte riktigt hänt innan. Men boy, om det här händer igen. Usch, vad jag skulle må dåligt!

Aja. Dagen har bjudit på många motgångar men ack, så mycket glädje! It's been a good day! Jag fick till och med VG på Presentationstekniken!! Tjihoo! :D

Nu taggar jag guidning på Gamla Linköping och radiolyssning i det fria följt av djup teologisk diskussion. Imorgon blir nog rätt bra den också!

PS. Jag har ungefär 15 läsare/dag (YEY!). Men ingen kommenterar? Hmm...

Livet...

... känns rätt så bra just nu. Jag har lyssnat på Christer i P3 och njutit av varje sekund. Jag älskar den där lite världsvana känslan man får av att lyssna på P3! problemet är bara att jag har en tenta att skriva. Jag har lyckats skriva ner 13 rader på två timmar. Jag tror att jag kan bättre än så. Men samtidigt vill jag ju inte stänga av radion! Ikväll tänkte jag träna och dessutom se på TV. Och eftersom det är tisdag så innebär det ju att TV-tittandet tar tre timmar... Så fyra timmar försvinner sammanlagt ikväll. Och till det får man räkna transport till och från Friskis, duschningen på Friskis, middagen som ska intas, kvällsmaten som ska intas, toalettbesök och diverse avbrott från tentaskrivandet.

Men det kommer gå bra, jag har en bra magkänsla! Livet känns ju rätt så bra!

Varför ta tag i livet?

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En stor grön blomma/växt
Vad var det senaste du såg på tv?

Petra Mede Show <3

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Typ tolv?
Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Spotify? Det gills inte eller? Fast det är det enda jag hör...
Vad gjorde du på innan du började svara på den här undersökningen?

Läste bloggar
Vad har du på dig?(detaljerat)
Rutiga pyjamasbyxor och en stor, blå frottébadrock
När skrattade du senast?

Imorse när jag åt chips och godis i sängen och lyssnade på Morgonpasset i P3
Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

En ventilationsgrej. Sen är det kalt. Bokhyllor och sådana saker är ju inte väggarna.
Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Köpa hus i varje världsdel så att det blev lite billigare att resa. Och kanske skänka lite till välgörenhet...

Berätta något om dig som folk inte känner till?

Jag pillar i näsan när ingen ser.

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad ska skulle det vara?
Jag skulle fixa så att jag fick fler sådana här förmågor (eller vad man ska kalla det). Sedan skulle det bli livat!
Tycker du om att dansa?

Hellre än bra, som vi säger...
Har du några husdjur?

Några fiskar. Men jag betraktar dem inte som mina, de bara finns i huset.
Vilket jeansmärke?

Oj. Snygga, billiga och hållbara? Är det ett märke?

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Stina eller Elsa och Tom eller Oscar. Kanske?
Vilken var din första konsert?

Oj. Eftersom jag är uppvuxen i frikyrkan så måste jag ju säga typ Bengt Johansson och liknande "artister". Carola har jag ju faktiskt sett/lyssnat på också... Men den första RIKTIGA konserten var Coldplay som var för något år sedan.
Fyra favoritsaker utan rangording?

Kudde, dator, iPod, värme
Vilka gör du, önskningar eller planer?

Usch, vad dum jag känner mig. Men i ärlighetens namn får jag väl säga önskningar... Fast jag, Jenny och Madelene planerar att åka till London i sommar!
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
*suck* Mamma var barnvakt åt en liten kille som hette Alexander och på den vägen är det....
Gillar du din boendesituation?

Well... det skulle vara skönt att flytta. 
Har du bra hörsel?
I guess... Ingen aning, egentligen...

Idrottar du?

Friskis ftw <3
Smeknamn?

Bojjan, Lexander (snabbversionen på Alexander)
Vilken låt lyssnar du på just nu?

Nu är Spotify av någon anledning pausad. (Rude boy - Rihanna) Men den tycker jag ju inte är så bra, så vi säger MGMT – Kids
Vad ska du göra nu?

Fundera på om jag ska gå och köpa mat på Sibylla eller om jag ska skrapa ihop nåt själv... Borde kanske göra mig iordning också. Har faktiskt planerat att cykla till universitet.. det känns som att jag pluggar bättre där. Det finns liksom inte lika många störningsmöjligheter där. Äh, vi får se.


(Skrivet igårnatt)

Ett flertal tankar har flugit genom huvudet på mig i afton. Här ett urval:

-       Vilka problem finns det med att definiera kön? Vad gör en man till man och vad gör kvinna till kvinna? Sitter manligheten i penisen? För vad händer om en man ”blir av med” den i en olycka? Slutar han vara man då? Sitter kvinnligheten i att få barn? För det är ju många kvinnor som inte kan få barn men som fortfarande ses som kvinnor. Sitter det i att ha en livmoder? Om ett litet flickebarn föds och växer upp utan någon livmoder, är hon inte kvinna då? Nej ni, det blir till att kolla Nationalencyklopedin!

-       Vill jag bli ett whiskey-fan? Jag är lite nyfiken på hur det smakar och hur det känns att dricka det.

-       Vad har folk egentligen emot Petra Mede? Jag tycker hon är så underbar! Komisk med en snudd av tragik – det är min melodi!

-       Alex Schulman och hans pappa

-       Varför köpte jag så himla mycket godis och chips? Nu ligger det på skrivbordet och vill inte alls bli uppätet!? Den dagen jag lär mig att kontrollera mina impulser är en lycklig dag!

-       Varför undviker jag omtentan hela tiden när jag vet att livet blir så fruktansvärt mycket lättare att leva närd en är över? Kan det vara så att det är jobbigt att över huvud taget erkänna att jag har en tenta? Är det det som är problemet? Att jag helst sticker ner huvudet i sanden och låtsas som om ingenting har hänt? Vilken härlig egenskap! Man måste ju älska mig och mina egenheter! Lite fint, roligt och tragiskt på en och samma gång.

-       Vad vill jag bli när jag blir stor?


Omtentadags!

Imorse, ca 09.00, fick jag omtentan på mejlen. Vilken ångest jag har haft inför den! Och va fånigt det känns nu när jag märker att den inte var alltför svår!

Vad var det nu jag sa på Moldaviengudstjänsten.. Nåt i stil med att man inte ska hålla på och oroa sig?

Just ja...

Bra-boken

Hon Mia Törnblom ni vet. Självkänsla nu-tjejen? Hon förespråkar ju en sådan däringa bra-bok där man skriver om sina bra egenskaper. Jag har funderat på att skaffa en sådan. För ett tag sedan skrev jag ju om att jag hade köpt en bok där jag skriver (den är typ tom) om hur hemskt mitt liv är. Lite lagom destruktiv, jag vet. Men ska vi göra om den till en jag-är-bra-bok? Kanske! Varför inte, liksom.

Dagens positiva egenskaper:

  • Jag är fin inombords!
  • Jag bryr mig om världen
  • Jag har en fin blogg-layout (egenskap?)
  • Jag kan bara jag vill!

Tänk att få vara Elaine Paige för en dag...


Carl Bildt...

... var och föreläste på universitetet igår. Skoj! Jag höll visserligen på att somna när han berättade om Sveriges historia men... det var kul med frågestund efteråt. Han kan en hel del, den mannen! Och så är han ju känd :P


Jag vet, jag uppdaterar alldeles för ofta!

Ni får ju ingen chans att hänga med. Men det här blir det sista för dagen.

Jag hade precis bestämt mig för att avsluta kvällens nöjen och återgå (eller ja, jag har nog inte varit där alls idag) till pluggandet. Men det var en så himla fin himmel så jag var ju bara tvungen att dela med mig av denna underbara utsikt.

Jag fattar't inte, det är alltid så himlans vacker solnedgång/himmel om kvällarna här!...btw

Ja, nej. Jag har inte börjat plugga än. Däremot har jag blivit väldigt uppdaterad på internet :)

Inget ont som inte har något gott med sig, som vi säger... 

Hej och hå. Nu kör vi!

Kändisuppdatering

När vi var i Norrköping i tisdags så såg vi... *trumvirvel* ...en kändis!!! :O :D Lika kul varje gång. Denna gång så gick vi förbi Linnea från Anna Anka söker assistent! Himla coolt! Jag har fått känslan av att de som tävlar om att bli fru Ankas (fru? eller vad är hon nu?) assistent inte syns så mycket. Alltså, inte syns i media. Typ. Men så såg jag att hon hade en blogg (ahle.blogg.se) och där ser man hur hon lever värsta (well...) kändislivet! Pressfotografer och hela köret... Det gjorde ju tisdagsupplevelsen ännu häftigare! :P


Stressad? Jag?

Sitter här och intalar mig själv att jag kommer kunna plugga bättre ikväll om jag läser alla bloggar jag kommer över, facebookar, och lyssnar på musik i stora lass. 

Well, jag ska ju bara skriva 2 tal och lära mig dem och läsa ett antal arbeten från klassen så att jag kan ställa frågor om dem. Allt tills imorgon. Nej, jag är kolugn! Inte stressad alls!

Dessutom är jag törstig. Och lite kissnödig.

BILDER!

Jag lovar ju hela tiden att lägga ut bilder utan att ta tag i saken. Så nu kommer en härlig, stor bildkavalkad!! ENJOY!Här gör Jenny, Madelene och jag en pizza (vegetarisk, till råga på allt)Här sitter jag och läser i vårsolen. Det var lycka, det!En bild från valborg. Älskar't!Gymnasiegänget (or what to call us) gick ut i lördags. Clara och Lina satt vid en cool lampa :)Madelene gjorde VÄRSTA maten. Den ligger i topp-tio-listan för i år!"Förkunna seklers sorg
Förkunna seklers glädje"

Bara jag som får värsta kulturrysningarna?Fröken Knutsson efter musikalen Fame som Jenny, Madelene och jag var och såg på. VILKEN TJEJ! Bättre skådis för man leta efter! :)

FAME

Igår så bar det av mot Norrköping för att se Rebecca äga i Fame. Vi kom vi halv tre, gick på stan, träffade Madelene, hämtade biljetter, åt, gick till Östgötateatern, såg Fame, KUTADE till tåget, missade tåget, hängde med rebecca på Resecentrum, tog tåget hem, tog bussen hem, sov.

Men det coolaste av allt! VI SÅG HON FRÅN ANNA ANKAS ASSISTENT!!!!!!!!!!! 


Jag har skitbråttom! Måste hinna med en buss innan ett, jag har Madelenes dygnskort och jag vill inte pröjsa.
BILDER KOMMER!

Alexander Supertramp

Jag blir så galet inspirerad av filmen Into the wild! Förra gången jag såg den, för någon månad sen så bestämde jag mig för att jag skulle fjällvandra ensam i sommar. Den planen spolades senare. Men så såg jag den idag igen och nu har jag bestämt mig (vi får se hur beständigt beslutet är, dock) för att vandra/tälta vid nån sjö någonstans här i Östergötland.. lite mesigare, lite mer sannolikt att jag verkligen follow through this time.

Den som lever får se. Jag har iaf beställt en folder om Allemansrätten från Naturvårdsverket så att jag åtminstone kan reglerna... Det här kan bli sjukt häftigt!

Morgonstund har guld i mund...

Hej o hå. Härlig dag! Här sitter jag på universitetet och laddar inför dagen.. Najs!

En tur till Espresso houseBlev ditkallad av Josie Posie för att discuss the arbete vi håller på och skriver. Var trevligt. Och gott. Kepan känns lite... sådär. Men vad gör man om man inte känner för att fixa håret?

Lalallalalalala

Det har hänt så mycket de senaste dagarna! Valborg och allt jag gjorde då, sen gick jag ut med gymnasiegänget (attans, vad jag vill göra det igen!) igår, idag har jag vart och diskuterat lite om vårt arbete som ska in imorgon. Nu känns det rätt bra. På fredag har vi examinerande grejer på BÅDA kurserna - PÅ SAMMA TID! Vi får se hur det går med det... 

Ja, jag skulle bara säga att jag inte riktigt känner för att redogöra allt jag gjort sååå..... ni kan väl lyssna på en låt från Salems senaste album? Salem Al Fakir – I'm So Happy

RSS 2.0